Štát a ekonomika - Ďurkovič, H.
Strategické riadenie a priemyselná politika. Európske spoločenstvá a ich priemyselná politika na 90. roky. Japonsko a strategické plánovanie. Jednotka svetového manažmentu - nevyhnutnosť štátnych zásahov do ekonomiky.