Privatizace ve střední Evropě - Urban, Luděk
Transformácia ekonomiky v Poľsku, Maďarsku a Českej republike. Rozdiely medzi krajinami. Snahy o urýchlenie privatizácie. Pokus o zhodnotenie stavu privatizácie v Poľsku, Maďarsku a Českej republike.