Sociálny potenciál podnikavosti a prijímanie ekonomickej reformy - Radičová, I.
Privatizácia v kontexte transformácie: názory, postoje, hodnotenia obyvateľstva v ČR a SR. Postoje k privatizácii. Životné stratégie. Postoje k ekonomickej situácii na Slovensku po vzniku samostatného štátu. Typy ekonomických očakávaní občanov SR. Politická scéna - ekonomická reforma a privatizácia. Základné podmienky na podporu podnikania.