Státem regulované ceny... Porostou - Wagner, V.
Rozhovor s riaditeľom odboru regulácie cien na MF ČR o spôsobe a položkách štátom regulovaných cien. Niektoré zmeny v rozsahu a miere štátom regulovaných cien, ktoré sa prejavili v cenovom raste. Očakávaný vývoj cenovej regulácie v r.1994 v ČR. Premietnutie zmien do štátneho rozpočtu.