Supervýpredaj V závere storočia sa privatizácia stáva ekonomickou ortodoxiou - Brabec, J.
Dva ciele privatizačných programov. Súkromný sektor a tradičné úlohy štátu. Výkonnosť a sanácia rozpočtov. Biele týždne záveru storočia. Splácanie dlžôb predajom podnikov.