Okno do roku 1994 Makroekonomická konjunkturní prognóza - Novotný, V.
Makroekonomická konjunktúrna prognóza vývoja ČR v r. 1994. Jednorazové vplyvy na vývoj českej ekonomiky. Neistoty a riziká. Spotreba a investície. Priaznivý vývoj vývozu. Dynamika terciárneho sektora. Inflácia a zamestnanosť. Ciele a nástroje hospodárskej politiky. Stimulácia hospodárskeho rastu.