Strategie pro zemědělství - Doucha, Tomáš
Porovnanie poľnohospodárskej politiky ČR s poľnohospodárskymi politikami vybraných krajín. Reforma poľnohospodárskej politiky ES. Dôraz na marketing v poľnohospodárskej politike USA. Liberalizácia poľnohospodárstva na Novom Zélande. Smerovanie poľnohospodárskej politiky v Českej republike.