Marketing a rozvoj cestovného ruchu - Sniščák, Vincent
Faktory rozvoja cestovného ruchu. Národná a makroekonomická úroveň cestovného ruchu SR. Formulovanie priorít a koncipovanie marketingového systému cestovného ruchu v rozvoji slovenskej ekonomiky.