Světové ceny kovů nadále pod tlakem - Truncová, D.
Dopyt a ceny neželezných kovov na svetových trhoch. Príliv kovov na svetový trh zo SNŠ. Ceny medi, zinku, olova, cínu, hliníka, niklu. Zásoby základných neželezných kovov na londýnskej burze.