Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v máji 1993 v SR
Komentované údaje Štatistického úradu SR o vývoji spotrebiteľských cien a životných nákladov v máji 1993. Cenové indexy nepotravinárskeho a potravinárskeho tovaru verejného stravovania a služieb.