Analýza marketingového prostredia - Čunderlík, Dušan
Postavenie a úlohy podniku v trhovej ekonomike. Vplyv marketingového prostredia na vývoj podniku. Mikroprostredie a makroprostredie podniku. Marketingoví sprostredkovatelia a ich delenie. Faktory ovplyvňujúce prostredie podniku a trhu.