Analýza spotrebných trhov a kúpneho správania - Čunderlík, Dušan
Úspešnosť podnikania nezávisí len od kvality výrobkov alebo služieb, ale aj od správania sa zákazníka. Segmentácia trhu umožňuje bližšie špecifikovať a odhadnúť budúci dopyt. Analýza správania sa zákazníka. Analýza vlastností zákazníka. Prieskum trhu - zákazník, dopyt, konkurencia.