Euromarketing Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Euromarketing na príklade firmy Jacobs Suchard. Vytvorenie plochých, horizontálne úzko prepojených organizačných štruktúr. Vytváranie euro-pracovných skupín. Posilnenie euromobility - prekonávanie sociálnych, kultúrnych a emocionálnych bariér. Zavedenie "euroangličtiny" ako obchodného jazyka.