Metodické kroky při tvorbě investičního marketingu Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja - Kubík, J.
Podstata investičného marketingu. Náplň činnosti investičného marketingu zameraná na zostavovanie nového výrobného programu, ktorý má novú kvalitu. Postup tvorby metodiky investičného marketingu. Model matice predstavuje návrh ako uskutočňovať metodiku investičného marketingu.