Monarch: Milion obratu již v prvním roce Poradenské listy pro výrobkové manažery
Znižovanie zaťažovania jednotlivých pracovníkov a udržanie priemernej úrovne servisných služieb zákazníkom vo firme Monarch (USA) vyriešil telefonický marketing. Riešenie predaja prostredníctvom externých služieb a objednávkových katalógov. Telemarketingový program firmy. Telediagnostika ako servisná služba zákazníkom. Pasívny a aktívny telefonický predaj. Oddelenie mailingu. Databáza firmy.