Organizácia a riadenie v marketingu. 1 Majstrovský list - Nemec, P.
Nástroje marketingu. Význam značky výrobku ako jedného z nástrojov marketingu. Vytváranie image firmy. Význam nástroja ceny, cenová politika. Plánovanie cenovej stratégie. Voľná tvorba cien.