Organizácia a riadenie v marketingu. 2 Majstrovský list - Nemec, P.
Správne používanie marketingových nástrojov. Reklama, distribúcia, technika predaja, obal, design ako významné faktory úspešnosti predaja. Overenie účinnosti marketingových nástrojov.