Podmienka zrýchlenia reakcie na požiadavky trhu. Vhodné prepojenie informácií - Čimo, Jozef
Rýchlosť reakcie na požiadavky trhu ako jedna z priorít veľkých amerických firiem. Požiadavky na zdokonalenie výroby vychádzajúce z trendu zvyšovania konkurencieschopnosti výrobcov. Informácie ako významný faktor zabezpečovania úspešnosti firmy. Model ukazovateľov marketingového systému, vytvorený na základe diferenciácie interných a externých informácií podnikateľského subjektu podľa A. Krettera. Prehľad informačných vstupov, možnosti prepojenia informačného toku počítačom riadenej výroby a marketingu.