Ponímanie a prvky marketingového informačného systému - Čunderlík, Dušan
Marketingový informačný systém - dôležitý predpoklad efektívneho riešenia problémov rozvoja firmy. Pozostáva zo 4 prvkov: 1. vnútorný informačný systém, 2. marketingový spravodajský systém, 3. marketingový výskumný systém, 4. podporný systém marketingového rozhodovania.