Stav konkurenčného prostredia. 2 Správa o stave konkurenčného prostredia a činnosti Protimonopolného úradu SR v roku 1992
Konkurenčné prostredie v rôznych odvetviach priemyslu - nábytkárskom, celulózopapierenskom, drevospracujúcom, stavebných látok, v oblasti dopravy, spojov a telekomunikácií, obchode a bankovníctve. Zmeny v existujúcej zákonnej úprave ochrany hospodárskej súťaže. Postup a výsledky ochrany konkurenčného prostredia. Činnosť a úlohy Protimonopolného úradu SR.