Stav konkurenčného prostredia. 3 Správa o stave konkurenčného prostredia a činnosť Protimonopolného úradu v roku 1992
Dohody o zlúčení podnikov (fúzie). Opatrenia orgánov štátnej správy a orgánov obcí. Vyjadrenia Protimonopolného úradu k udeľovaniu vývozných a dovozných povolení. Prerokovávanie foriem štátnej pomoci s Protimonopolným úradom. Hospodárska súťaž a činnosť Fondu národného majetku. Ďalšie opatrenia PÚ na ochranu hospodárskej súťaže a zabezpečenia konkurenčného prostredia.