Stav konkurenčného prostredia. 1 Správa o stave konkurenčného prostredia a činnosti Protimonopolného úradu SR v roku 1992
Pôsobenie celého radu faktorov determinujúcich stav konkurenčného prostredia. Stav konkurenčného prostredia na Slovensku v r.1992. Stav veľkej a malej privatizácie. Sféra štátneho sektora. Konkurenčné prostredie v potravinárskom, chemickom, textilnom priemysle. Stav konkurenčného prostredia v odvetví hutníctva, strojárstva a elektronike.