Tvorba investičního marketingu - Kubík, J.
Návrh metodických krokov pri tvorbe investičného marketingu (IM), ktorý sa orientuje nie na spotrebný tovar, ale na výrobky určené na výrobnú spotrebu a služby, ktoré výrobky budú plniť. Podstata IM - uspokojiť zákazníka investičnými statkami tak, aby mohol budovať svoju výrobnú základňu podľa potrieb. Postup tvorby metodiky IM. Prvky ovplyvňujúce inováciu výrobnej základne. Model matice IM.