Vizionářský podnik a marketing - Magyar, K.
Podnetné myšlienky o budúcom postavení podnikov na trhu a ich marketingovej stratégii z knihy uvedených autorov - Zukunft im Kopf. Freiburg, Haufe Verlag 1992. (Absatzwirtschaft 1993, č.1, s.39-43.).