Úloha marketingu v rozvoji podnikateľských subjektov - Matušovič, M.
Východiskový stav. Rozhodovanie o investíciách. Stratégia rozvoja podnikateľského subjektu. Význam procesu rozhodovania v oblasti moderného riadenia. Analýza rozhodovacieho procesu. Jednotlivé fázy rozhodovacieho procesu. Marketingová stratégia podniku - rozhodujúci zdroj informácií.