MSV Brno '93 Mezinárodní strojírenský veletrh 15.9. - 22.9.1993
Súčasný stav a perspektívy strojárskeho priemyslu v ČR. Výrobný sortiment leteckého priemyslu ČR. Zhodnotenie Medzinárodného strojárskeho veľtrhu v Brne v r. 1993.