Po rokoch pasivity sympatické oživenie Výstavisko TMM vychádza v ústrety začínajúcim firmám - Kopecký, Ľ.
Obsahová zmena akciovej spoločnosti Výstavisko TMM v Trenčíne. Podujatia, ktoré organizovala spoločnosť v roku 1993. Kontraktačno-predajné veľtrhy a podujatia, pripravované v r.1994. Obchodná činnosť spoločnosti.