Realita a právo na komoditných burzách K podmínkám vzniku a fungování zemědělského trhu v České republice - Dědič, J.
Vznik a vývoj plodinových búrz v Českej republike. Činnosť Plodinovej burzy Brno (PBB). Zákony upravujúce činnosť búrz. Burzové pravidlá a štatút PBB. Právne nedostatky štatútu burzy.