Bartrová banka East Europe Expo '93 v Las Vegas - Duduc, Vladimír
Praktizovanie bartrových obchodov ako jednej z foriem moderných obchodov v USA. Obrat bartrových obchodov v USA a Kanade. Päť vývojových etáp tovarovej výmeny podľa americkej politickej ekonómie. Činnosť bartrovej banky BARTER PLUS Inc., na Floride. Veličina bartrový dolár ako prostriedok výmeny.