Slovensko ponúka málo lukratívnych finálnych tovarov Bilancia zahraničného obchodu - obraz výkonnosti národnej ekonomiky - Holčík, J.
Údaje o vývoji zahraničnoobchodných aktivít Česka a Slovenska v rokoch 1991-1. polrok 1993, ich rozdielnej teritoriálnej orientácii aj z hľadiska dovozu a vývozu bez výraznejšej analýzy.