Zahraniční obchod České republiky. Výsledky a předpoklady - Brabec, J.
Prezentácia výsledkov ČR v zahraničnom obchode z obdobia spoločného štátu ČSFR. Štruktúrne zmeny zahraničného obchodu a ekonomických podmienok. Teritoriálna a komoditná štruktúra a obrat zahraničného obchodu ČR v rokoch 1989-1992. Štruktúra dovozu a vývozu. Proexportná politika ČR, budovanie informačného systému ZO, budovanie siete zastupiteľských úradov a obchodných zastúpení.