Colné a obchodné konferencie - Babiš, Štefan
Všeobecná dohoda o clách a obchode - GATT. Zmluvné strany organizujú colno-obchodné konferencie vtedy, keď si to vyžaduje situácia v medzinárodnom obchode. Opis týchto konferencií, ktoré sa konali v r. 1947-1990.