Konec protekcionizmu Zemědělství v Japonsku - Divila, E.
Miera ochrany poľnohospodárstva pred zahraničnou konkurenciou. Dôsledky nadmernej ochrany poľnohospodárstva v Japonsku. Štátne subvencie a ceny poľnohospodárskej produkcie. Príčiny neefektívnosti poľnohospodárstva. Nová konfigurácia poľnohospodárskej politiky.