Životní úroveň: Devizový kurz a měnová parita
Rozdielna úroveň reálnych miezd - rozdiel medzi paritou kúpnej sily a výmenným kurzom koruny. Výmenný kurz a parita. Vývoj vzťahu parity kúpnej sily a výmenného kurzu marky a koruny v r. 1985 a 1989-1991. Schematický výpočet parity kúpnej sily.