Diagnóza MMF a světové banky: Váhavé oživení - Provazník, Dušan
Svetové hospodárstvo a problémy hospodárskeho rastu v krajinách G-7, rozvinutých priemyselných krajinách. Hrubý domáci produkt na hlavu v jednotlivých krajinách Ameriky, Ázie a krajinách OECD. Prognózy hospodárskeho vývoja podľa MMF a Svetovej banky.