Vnější ekonomické vztahy České republiky - Petříček, V.
Zmluvy a dohody Českej republiky upravujúce jej obchodné a ekonomické vzťahy so zahraničím. Kompetencie Ministerstva priemyslu a obchodu ČR v oblasti vonkajších ekonomických vzťahov. Pokračovanie asociačného procesu ČR s Európskym spoločenstvom. Vzťah ČR ku GATT. Rozvíjanie činnosti a.s. EGAP.