Formovanie severoamerického integračného bloku (NAFTA) - Lipková, Ľudmila
Výhody ekonomickej integrácie a formovanie regionálnych integračných zoskupení vo svetovom hospodárstve. Špecifiká formovania integračného komplexu v Severoamerickom regióne USA - Kanada a faktory stimulujúce hospodársku spoluprácu medzi nimi. Dohoda o severoamerickom pásme voľného obchodu - NAFTA. Začlenenie Mexika do pásma voľného obchodu. Poľnohospodárstvo, priemysel a NAFTA. Ekonomické záujmy tretích krajín.