Komu pomáhá zahraniční pomoc? - Rozsypal, P.
Zahraničná pomoc ES krajinám východnej a strednej Európy na podporu hospodárskych a sociálnych reforiem vo forme programu PHARE. Ciele a rozpočet programu PHARE v Českej republike. Celý systém organizácie zahraničnej pomoci PHARE v ČR. Čerpanie prostriedkov z fondu PHARE.