Management firmy a nehmotný majetek - Kodym, O.
Koncepcia riadenia modernej firmy. Systém priemyslového vlastníctva organizácie ako časť duševného (nehmotného) majetku organizácie. Autorské diela, vedecké objavy a programové vybavenie počítačov - ďalšie druhy nehmotného vlastníctva. Podnikanie s nehmotným vlastníctvom. Vytváranie hmotnej stimulácie pre posilnenie záujmov organizácií na tvorbe a využívaní priemyslového vlastníctva.