Proč TQM? Zásady úspěšného "totálního řízení jakosti". - Valenta, B.
Stratégia riadenia akosti v celom komplexe. Zavádzanie systému TQM (Total Quality Management) v podnikoch. Šesť typov prostredia v ktorom TQM existuje. Netradičné faktory vyvolávajúce nutnosť zavádzania TQM. Zvyšovanie kvality pri znižovaní nákladov - jeden z najnáročnejších ale najúspešnejších cieľov TQM. Potreba schopného personálneho zázemia v podniku pri zavádzaní TQM.