Svetový summit o sociálnom rozvoji v marci 1995 - Janků, Jaroslav
Informácia zo stretnutia novinárov východnej a strednej Európy s prezidentom Hospodársko-sociálnej rady OSN J. Somaviom o pripravovanom summite zameranom na tri oblasti: problémy výroby vzhľadom na chudobu, vytvorenie produktívnej nezamestnanosti a propagácia sociálnej integrácie.