EGAP na prahu roku - Böhm, Arnošt
Poisťovacia spoločnosť EGAP v Českej republike a služby, ktoré poskytuje pre exportérov. Zjednávanie platobných podmienok v poisťovacom kontrakte. Poistenie krátkodobých, strednodobých a dlhodobých úverov. Vytváranie nových foriem poistenia. Pobočka EGAP na Slovensku.