Peniaze a vedomosti Financovanie vysokých škôl vo svete - Majtán, Michal
Zdrojmi vysokých škôl sú prostriedky zo štátneho rozpočtu, z úhrad za poskytované služby a za výsledky vedeckovýskumnej práce, od študentov alebo ich rodičov a príjmy z nadácií, darov a pod.