Přestavba vysokoškolského systému v nových zemích Spolkové republiky Německo - Brockmeyerová-Fenclová, J.
Štátna správa a autonómia vysokých škôl v starých krajoch SRN. Vysokoškolský terén v starých spolkových krajoch. Charakteristika a štruktúra vysokého školstva v bývalej NDR. Prípravná fáza a východiská prestavby. Dokončená prestavba nosnej štruktúry vysokého školstva v nových spolkových krajoch. Personálna obnova vysokých škôl v nových krajoch.