Vysoké školství sotva dýchá - Müller, Š.
Zložitá situácia českého vysokého školstva z pohľadu rektora VŠE Praha. Nepriaznivý rozpočet vysokých škôl, finančné problémy a ich negatívny dopad. Legislatívne požiadavky na vyriešenie transformácie vysokého školstva.