Slovenská agentúra životného prostredia - Vozár, P.
Slovenská agentúra životného prostredia začala dňom 1. júla 1993 svoju činnosť. Je odbornou organizáciou s celoštátnou pôsobnosťou, ktorej činnosť je zameraná na vytváranie a rozvoj odborného zázemia pre oblasť ochrany a tvorby životného prostredia.