Ekonomická reforma a energetická náročnosť výroby - Petrž, J.
Zmena výrobnej štruktúry v sektore palív a energetiky. Znižovanie podielu energeticky náročnej výroby. Dopyt po elektrine a ťažba hnedého uhlia. Čierne uhlie a výroba ocele. Očakávaný trend.