Dohoda o európskom ekonomickom priestore medzi ES a EZVO má význam i pre SR a ČR - Hadová, J.
Poľnohospodárska politika krajín EZVO a jej vzťah k ES pred rokovaním o Dohode o európskom ekonomickom priestore. Text poľnohospodárskych dohôd medzi ES a krajinami EZVO: Rakúsko, Fínsko, Island, Nórsko, Švédsko.