Zaujímavosti z dejín pohostinstva - Španko, V.
História a dejiny pohostinstva od čias starého Egypta a Rímskej ríše. Základ kúpeľných miest v Taliansku, Francúzsku a Nemecku. Rozvoj pohostinstva a hotelierstva.