Módní nebo moderní ? Zamyšlení na téma podniková kultura
Podniková kultúra posilňuje zmysel zamestnania a upravuje vzťahy medzi zamestnancami. Zameriava sa na vyhranenie a posilnenie konkurenčnej výhody podniku. Novodobo koncipované podnikové kultúry uvedomelo smerujú k demokratizácii stykov, spájaniu ľudí navzájom, ústretovému správaniu, úcte k talentu, podpore vzdelávania a tiež k neustálemu učeniu praxou.